1 |
دوره
آزمون ها و خواص مکانیکی و فیزیکی پلاستیک ها و لاستیک ها
|
17,18 مرداد |
2 |
دوره
شناسایی و تعیین ماهیت محصولات پلیمری
|
8 مرداد |
3 |
دوره
بازرسی و نمونه برداری محصولات پلیمری
|
4 مرداد |
4 |
دوره
بازرسی و نمونه برداری و آزمون های فیزیکی و مکانیکی پلیمرها، لوله و اتصالات پلاستیکی شامل PP، PE و PVC
|
21,22 تیر |
5 |
دوره
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن |
24 دی |
6 |
دوره
آزمون های شیمی شیر و فرآورده های آن
|
23 دی |
7 |
دوره
آزمون های کنترل کیفیت روغن های خوراکی، کره و مارگارین
|
۲۷ دی |
8 |
دوره
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
۲۸ آذر |
9 |
دوره
فرمولاسیون مواد غذایی توسط نرم افزار design expert
|
30 دی |
10 |
دوره
اصول وآزمون های کنترل کیفی بسته بندی مواد غذایی
|
۲۷ آذر |
11 |
دوره
آزمون های میکروبی آب
|
۱۷ دی |
12 |
دوره
کنترل ویژگی های آب آشامیدنی مورد استفاده در صنعت غذا مطابق استاندارد ۱۰۵۳
|
11 دی |
13 |
دوره
روش های آزمون میکروبی مواد غذایی
|
10 دی |
14 |
دوره
آزمون های آرد و فرآورده های آردی
|
13 دی |
15 |
دوره
استاندارد ISO 9001 (سیستم مدیریت کیفیت)
|
3 و 4 دی |
16 |
دوره
آشنایی با اصول GMP در صنایع غذایی، مهندسی پزشکی، دارویی و…
|
15 دی |
17 |
دوره
دوره آموزشی فارینوگراف، آمیلوگراف و تحلیل نمودارها
|
28 دی |
18 |
دوره
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی زعفران
|
14 دی |
19 |
دوره
روش های و کاربرد آزمون های حسی مواد غذایی
|
8 دی |
20 |
دوره
MSDS و SOP در آزمایشگاه های صنایع غذایی
|
29 دی |
21 |
دوره
کاربرد استارتر کالچرها و تولید محصولات لبنی تخمیری
|
26 آذر |
22 |
دوره
دوره آموزشی کنترل ویژگی های آب آشامیدنی مورد استفاده در صنعت غذا
|
۱۳ آذر |
23 |
دوره
دوره آموزشی تقلبات رایج در شیر و فرآورده های آن
|
25 دی |
24 |
دوره
پکیج آموزشی میکروبی تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی
|
۱۳ آذر |
25 |
دوره
دوره آموزشی GLP (عملیات آزمایشگاهی خوب)
|
22 دی |
26 |
دوره
دوره آموزشی محلول سازی مقدماتی و پیشرفته
|
26 دی |
27 |
دوره
ایزو ۱۷۰۲۵
|
25 دی |